Martin Kopperud til Loadmaster!

Martin Kopperud til Loadmaster!

Med 10 års bransjeerfaring og et brennende engasjement for å skape gode kundeopplevelser vil Martin være en verdifull tilvekst som salgsleder for Loadmaster.

Kopperud, er født og oppvokst i Lillestrøm og har bred kompetanse med salg og implementering av et vidt spekter av transport- og logistikkløsninger.

Kopperuds beslutning om å bli en del av Loadmaster kom etter fruktbare samtaler med Are Elgåen, daglig leder i Loadmaster. “Vi fant fort kjemien, og jeg forstod at vi deler mye av det samme tankesettet,” uttalte Kopperud. “Å kunne bidra til den suksesshistorien som Loadmaster AS har blitt, er en spennende mulighet.”

Loadmaster er kjent for sin klient-sentrerte tilnærming, hvor de setter en ære i å bygge langvarige relasjoner med sine kunder. Selskapets visjon er ikke bare å være en transportør, men å bli en strategisk partner som støtter kundenes vekst både på hjemmebane og internasjonalt. Med kontinuerlige investeringer i sitt nettverk, sørger de for topp leveringskvalitet. De skiller seg også ut ved å tilby proaktiv varsling, flere leveringsalternativer, full sporbarhet og en allsidig kundeservice tilgjengelig via telefon, e-post og chat.

Om du velger Loadmaster som din transport- og logistikkpartner, kan du forvente et team som alltid er klare til å gå “the extra mile”. Med deres omfattende kapasitet som dekker alle produkttyper døgnet rundt, kan kunder være sikre på en utmerket tjeneste fra begynnelse til slutt.

“Å kunne bidra til den suksesshistorien som Loadmaster AS har blitt, er en spennende mulighet.”

-Martin

Velkommen, Martin!

Andre artikler

Et godt samarbeid
May 3, 2023

Et godt samarbeid

I en årrekke har Geir Falkum, Lagersjef hos Aludyne i Farsund, hatt et vellykket samarbeid med Loadmaster.
Med Morten på laget!

Med Morten på laget!

Morten Sellin er ny terminalsjef hos Loadmaster, og er et viktig tilskudd for veien videre for oss.