Spesialister på motorsykkeltransport

LoadMaster tilbyr trygg transport av motorsykler til hele Norge gjennom vår terminal til terminal løsning.

Skal du på langtur, eller har du nettopp kjøpt ny motorsykkel og trenger frakt? Vi har utviklet en løsning for transport av motorsykler mellom godsterminaler i Norge.

Trygg transport av MC

Trygg transport av motorsykkel handler om å sikre kjøretøyet forsvarlig under transport. Vi benytter egnet lastbærer for motorsykkel for trygg håndtering av sykkelen ut og inn av bil og på terminal.

Fly til - Kjør hjem!

Opplev et unikt eventyr ved å fly til et spennende reisemål, få motorsykkelen levert til nærmeste terminal og nyt turen. Denne reiseformen lar deg oppdage nye steder, kulturer og landskap, samtidig som du nyter friheten og spenningen ved å utforske veiene på din egen motorsykkel.

Velg mellom en rekke terminaler over hele Norge!

"Kjøpte en motorsykkel på finn.no som stod i Bergen. Selger leverte den på en godsterminal i nærheten og jeg kunne hente den i Lillestrøm dagen etter."

Frode Fosserud

Kjøpt ny motorsykkel?

Dersom du finner drømmesykkelen i en annen kant av landet kan du få den levert gjennom vår løsning. Selger leverer sykkelen til nærmeste godsterminal og du kan få den levert til en terminal nær deg.

Vi sørger for trygg transport til en fornuftig pris.

Fra terminal til terminal

Alle våre terminalen har utstyr for å ta i mot din motorsykkel og laste denne forsvarlig på en av våre spesialbygde lastbærere for MC.

Etter avtale kan du levere inn din motorsykkel til valgfri terminal, og sammen med våre dyktige medarbeidere får du stroppet sykkelen på pall og klargjort den for transport.

En refleksvest med logoen til LoadMaster

Prisforespørsel motorsykkeltransport

Takk skal du ha! Innsendingen din er mottatt!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.