Et godt samarbeid

Et godt samarbeid

I en årrekke har Geir Falkum, Lagersjef hos Aludyne i Farsund, hatt et vellykket samarbeid med Loadmaster.

Aludyne er en ledende global, vertikalt integrert produsent av aluminiums-, magnesiums- og jernstøpte og maskinerte bildeler, som tilbyr skreddersydde ingeniørløsninger og produksjonsløsninger for sikkerhetskritiske produkter. Ved å utnytte regional produksjon i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa og Kina, kan de raskt og kostnadseffektivt møte bilprodusenters produksjonsbehov over hele verden, og tilbyr interne, full-service løsninger.

Loadmaster håndterer innkommende gods fra Sverige.

Loadmaster har vist seg å være en pålitelig og kompetent samarbeidspartner, og Falkum har ingenting annet enn ros å gi for deres tjenester.

Et av de første ordene som Falkum bruker for å beskrive Loadmaster er "fleksible". Som lagersjef vet han hvor viktig det er å ha en transportsamarbeidspartner som kan tilpasse seg ulike situasjoner og krav.

Loadmaster har alltid vært lydhøre for Falkums behov og har vist stor fleksibilitet når det gjelder å tilpasse seg ulike transportoppdrag. Uansett om det har vært behov for rask levering, spesielle krav til håndtering av varer, eller endringer i planene, har Loadmaster alltid vært villige til å tilpasse seg og finne løsninger som fungerer for alle parter.

En annen viktig faktor i samarbeidet med Loadmaster er deres tilgjengelighet og evne til å kommunisere. Falkum beskriver Loadmaster som "lett å komme i kontakt med", og dette har vært en avgjørende faktor for et vellykket samarbeid.

Å ha en transportsamarbeidspartner som er tilgjengelig og responsive når det gjelder å svare på henvendelser, gi oppdateringer om transportstatus og håndtere eventuelle endringer eller spørsmål underveis, er av stor betydning for et effektivt logistikknettverk.

Loadmaster har alltid vært tilgjengelige for Falkum og hans team, og deres gode kommunikasjon har bidratt til å sikre at alle transportoppdrag har blitt gjennomført smidig og uten problemer.

« Loadmaster har også vist seg å være eksperter på å finne gode løsninger-  og de har en grundig forståelse av logistikkbransjen og har vist seg å være i stand til å takle utfordrende oppgaver med profesjonalitet og ekspertise» - Geir Falkum

Loadmasters Jon Vegar Habbestad roser samarbeidet, og er glad for å ha et så velfungerende kundeforhold over flere år.

« Kommunikasjonen mellom oss er god, og det er vår erfaring at kommunikasjon ofte undervurderes, men vi ser hvor viktig det er for å opprettholde et vellykket samarbeid og bygge sterke kundeforhold over tid»

Andre artikler

Martin Kopperud til Loadmaster!
August 21, 2023

Martin Kopperud til Loadmaster!

Med 10 års bransjeerfaring og et brennende engasjement for å skape gode kundeopplevelser.
Med Morten på laget!

Med Morten på laget!

Morten Sellin er ny terminalsjef hos Loadmaster, og er et viktig tilskudd for veien videre for oss.