Vi har flyttet til ny terminal

Vi har flyttet til ny terminal

Vi har flyttet til ny terminal

Vi startet 2022 med å flytte inn i ny og større terminal. Terminalen ligger sentralt ved E6. Du finner oss i Lillestrøm i Leiraveien 11.  Det er en tomt som er ypperlig tilpasset til logistikk. På den nye adressen har vi innendørsterminal og lager på 3000 kvadratmeter – med over 2000 pallplasser. Utendørsarealet er på 4000 kvadratmeter – her er det mer enn god nok plass til omlast av biler.

Effektiv lasting og lossing

Den nye terminalen har flere lasteramper enn tidligere, som gjør at vi jobber enda mer effektivt med lasting og lossing. For våre kunder og underleverandører gir det bedre flyt i køen. Vi har mer plass, og bruker mindre tid på å tømme og laste en bil. Sammenlignet med tidligere terminal hvor det var trangt har vi nå bedre kapasitet. 

Nytt og moderne utstyr

Samtidig med flyttingen har vi bestilt tre nye elektrisk drevet motvektstrucker fra Linde. Den nye modellen er både trygg, effektiv og lønnsom. Truckene har høy utnyttelsesgrad og spesial laget for krevende oppgaver, slik at vi kan jobbe mer effektivt i en travel hverdag. “Vi gleder oss til å ta i bruk de nye truckene, som er en Rolls Roys i markedet.” – Henrik Granøe, Terminalsjef

Nye lokaler

Ved terminalen har vi fått nye og freshe lokaler med bedre standard. Hos oss kan du nyte en kopp kaffe, og vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere velkommen innom for en hyggelig prat. 

Andre artikler

Med Morten på laget!

Med Morten på laget!

Morten Sellin er ny terminalsjef hos Loadmaster, og er et viktig tilskudd for veien videre for oss.
LoadMaster med ny grafisk profil

LoadMaster med ny grafisk profil

Med omstrukturering og modernisering av firmaet, ny terminal og nye lokaler ønsket vi å skape et positivt og varig førsteinntrykk av LoadMaster.